Het verhaal achter Hacienda Riogordo

Van een gezellige borrel in Amersfoort tot een zonovergoten haciënda in Andalusië. Ontdek Hacienda Riogordo, waar vier vrienden hun droom tot leven brengen en jou uitnodigen om mee te genieten.

Over ons

Nu we samen ruim 25 jaar vele herinneringen hebben gemaakt, zijn we nu ons grootste avontuur begonnen. Het idee voor Hacienda Riogordo ontstond tijdens een gezellige borrel in een achtertuin in Amersfoort. Natalie en Menno, de culinaire zielen, en Harmke en Rudolf, de organisatorische en handige krachten, besloten niet te wachten tot hun pensioen. Vanaf nu zetten wij ons leven voort in het zonnige Spanje. Hier, weg van het Nederlandse klimaat, willen we onze gasten een stukje van ons paradijs laten ervaren.

Over ons
Ontbijt

Onze gastvrijheid

Bij Hacienda Riogordo draait alles om keuze en comfort. Wil je gezelligheid? Geweldig, regelmatig koken we voor alle gasten. Liever wat privacy? Geen probleem, de Hacienda is groot genoeg voor iedereen om zijn eigen paradijsje te vinden.

De magie van onze Hacienda

Hacienda Riogordo is niet zomaar een plek; het is een ervaring. Gelegen in het hart van Andalusië, biedt onze plek een perfecte mix van rust, cultuur en natuur. Of je nu zin hebt in een wandeling naar de lokale bakker of een duik in ons royale zwembad, onze hacienda heeft het allemaal.

De magie van Hacienda Riogordo
Meer dan een Bed and Breakfast

Meer dan een B&B

We zijn niet zomaar vier vrienden die een B&B runnen; we zijn een topteam. Of Menno en Rudolf een barbecue organiseren, of Harmke en Natalie je helpen met het plannen van de perfecte dag, we willen dat jij je hier net zo thuis voelt als wij!